Следващият кмет на Пазарджик ще бъде от зодия Козирог, заяви пазарджишка ясновидка, която охарактеризира предстоящата предизборна кампания като битка, която ще протече в два тура. Колкото и да е богата палитрата на кандидатите, най-вероятният победител е мъж, който е роден в зодиакалния знак на Козирога. На база на ясните до мемнта кандидати, тя подчерта, че Лъвовете нямат шанс да заемат първото място, но ще се доближат много до него. Един от тях ще стигне и до балотаж с Козирога. Потърсихме 10-те положителни качества на Козирога, на които той дължи своя успех. В края на тази статия ще научите и кои са зодиите на кандидатите за кметове на Пазарджик.

Първата по време Зодия от календара не случайно е Козирог. Той може всичко. И най-вече – със всички останали зодии може да се разбере или просто да ги покори по свой начин. Това си е лидерство, както и да ви звучи и да се реализира… Земен знак, който винаги знае какво прави. От 22 декември до 19 януари сме под властта на бодливата, но и красива зодия на Козирога.

10 положителни черти на Козирозите:

1. Другото име на Козирог е Консенсус – те винаги успяват да се разберат, да се споразумеят, да намерят елегантно решение на ситуациите в живота си. И въпреки, че не се славят с особена дипломация, а по-скоро с излишна принципност, това определено си е изкуство на общуването. Сякаш е свързано с усещането на Козирозите, че като първа по време в календара и водеща зодия, всичко трябва да е добре и да е наред. Да няма драми и всички да са доволни.

2. Козирозите Могат всичко. Това е не просто девиза на зодията, но те наистина могат да се справят с каквото и предизвикателство да им отправиш. Прословутата работоспособност и отговорност ги карат да отиграват с достойнство всяка ситуация – днес може да са лидери, утре да метат улиците, треди ден да копаят полето, а после да са на прием и да управляват. Всичко могат!

3. Това, което другите не забелязват у Козирога е чувствителното сърце, което се крие зад строгото изражение на лицето. Рядко дават израз на чувствата си, предпочитат да ги запазят за себе си или да ги предадат под формата на стих или картина.

4. Козирозите са целеустремени. Те никога не забравят какво искат и в крайна сметка го постигат. Дори и на пръв поглед да има лутания, дори и времето да ги предизвика с различни изпитания, в крайна сметка търсеното, желаното, мечтаното става факт.

5. Козирогът е изключително сериозен и отговорен. Винаги подхожда с внимание към всичко и се държи на нивото на най-високата възможна отговорност.

6. Козирогът притежава много силно развито чувство за отговорност и дълг. След като определена кауза или задача е припозната от представителните на тази зодия, то е сигурно, че няма току-така да се откажат от нея, нито ще отстъпят. Може да е по-бавно и трудно, но винаги ще постигнат целта си. Уникално чувство за дълг.

7. Козирогът е много дисциплиниран. Това идва от чувството му на отгорност. Умее много добре да организира и подрежда и работата си, и контактите си, и действията си.

8. Козирогът притежава завидна устойчивост и последователност в идеите си. Ако е избрал да бъде, например, от една партия, никога няма да се отметне от нея, дори и тя да бъде затрита. Силна идеологическа последователност – все едно дали е прав или не, дали мисли в бяло или черно! И е готов да загине за идеите си /Жана Д Арк, Христо Ботев, Вапцаров, Яворов…/

9. Козирозите са много практична зодия. Няма да ви заливат с излишни думи и да ви обясняват как нещо не може да стане. Тъкмо обратното. Те имат план за действие и всяка идея я свеждат до конкретни стъпки, практични решения и последователност от действия. Козирозите са отлични мениджъри, администратори, лидери, организатори, счетоводители, практици, финансисти, архитекти и строители. Всичко, което е точно и изисква дисциплина и последователност е в тяхната кожа.

10. Козирозите са задълбочени. Те не са повърхностни. Зад всяко нещо се търси дълбокия смисъл и причина. Няма да видите фриволно или непоследователно поведение у тях – действията са премислени, анализирани и наистина не се изпада в авантюризъм и фантазии.

Кандидат – кметове на Пазарджик по реда на обявяване на кандидатурата им:

Тодор Попов – 26.12.1967 г., Козирог

Благо Солов – 04.08.1968 г., Лъв

Арлин Антонов – 13.02.1948 г., Риби

Иван Панайотов – 08.08. 2059 г., Лъв