Диагнозата на световноизвестния актьор Робин Уилямс, който се самоуби през 2014 година, е провокирала един от основните сюжетни обрати в започващия довечера сезон № 8 на „Откраднат живот“. Героите на Димо Алексиев и Александър Алексиев се завръщат от гурбет в Европа и Америка, за да спасяват майка си Жени Генадиева – страхотната Мария Каварджикова – от страшна болест, която е комбинация от Алцхаймер и Паркинсон, съобщи в ефира на НОВА ТВ продуцентът Евтим Милошев.

За изненадващите фабули разказа Евтим Милошев по Нова телевизия. А поредната част от сагата е с логото „Кръвни връзки“, защото  когато става дума за тях, всичко останало остава на втори план, категоричен е продуцентът на вече култовата докторска поредица. Сред новите лица в сериала са Евгени Будинов и Любомира Башева, която Мариян Вълев откри за режисьорския си дебют в игралното кино „Лошо момиче“.

Завръща се и Велислав Павлов, чиито герой в края на шести сезон не успя да се ожени за любимата си д-р Огнянова и сега вероятно ще търси реванш. Преди официалната премиера на първи епизод ще има още едно събитие – на моста пред София тех парк, където се случват някои от увертюрите към страстите в „Света Анастасия“, ще бъде открита изложба със снимки, сътворени от Анна Шехтова.

В продължение на  много епизоди тя е била на терен с екипа на „Откраднат живот“ и е направила чудесни портрети на Владо Пенев, Мария Каварджикова, Юлиян Вергов, Емил Марков, Марта Вачкова, Милена Живкова, Наум Шопов, Петър Милошев, Диана Димитрова, Деси Бакърджиева… Луксозното издание е лимитирано и не се продава – ще го получат най-верните фенове. До всеки от кадрите има цитати от монолозите на съответния герой.