Неостаряващият фитнес гуру и продуцент Кирил Вълчев – Скалата, познат от телевизионния екран с предаването си Фитнес Мания и участята си във Vip Brother с екип от мускулести момчета и екзотични красавици ви кани на откриването на новата фитнес – зала в с. Црънча. То ще се състои тази неделя – 15 септември, от 11 ч.. Дядото на Скалата е родом от пазарджишкото село.
Инициативен комитет от граждани започна възстановяване на младежката и спортна дейност в селото преди няколко месеца. Тържественото откриване придружено от мини издание на „Крале на силата“ включва предизвикателство за лежанка, като могат да се пробват желаещи от всички възрасти. В музикалната част ще се включи Mis Fitness Models  и певица НИККА , която всъщност е родом от Пазарджик.
Повече от 20 г.  пътуващото шоу рекламира положителният ефект  от тренировките с тежести за деца от  4 до 84 г.  Входът ще бъде свободен. От тази сцена започват кариерата си Митьо Крика, Любо Лежанката, Ан Джи, културистът Йовко Тихов, скандалната Анита Мейзър и певицата Ани Лозанова.