Партията на Светльо Витков – Глас народен регистрира днес своето намерение да се бори за общински съветници в Пазарджик. Тук упълномощен да регистрира партията за участие в изборите е д-р Красимир Темнилов, а най-вероятно в листата ще намери място и колежката ни Мариана Димитрова. Все още не е ясно кой ще е водач на листата. Освен в Пазарджик Глас народен ще търси места в общинските съвети на Белово, Лесичово, Велинград, Брацигово и Стрелча.

Също днес областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, областният секретар Гинче Караминова, общинският ръководител Илиян Вулянов, кандидатът за кмет на Община Пазарджик инж.Иван Панайотов и председателят на общинския предизборен щаб Борис Димитров регистрираха партията в ОИК Пазарджик. ГЕРБ Пазарджик ще участва в три вида избори-за кмет на община, за кметове на кметства и за общински съветници.

„До сега не съм се занимавал с политика, защото работех в деполитизирана структура. Искам да стигна до сърцето на всеки пазарджиклия, да се запозная с проблемите на обикновения човек и заедно да ги решим“, каза след регистрацията кандидатът за кмет инж. Иван Панайотов