Анна ГЕОРГИЕВА, треньор

Повече от успешно завърши сезона по триатлон СК”Шампион”.На последното Държавно първенство в Камчия дълга дистанция шампионите спечелиха 9 медала-1 златен,3 сребърни и 5 бронзови.

В група „0“ в равностойна битка на 1 секунда след шампиона се класира Красимир Георгиев , в група „1“ Иванка Стоилова грабна бронз.При момчетата Томас Григоров се класира на 1 място,а Михаил Чакъров на 3 място.В група 2 с бронзови медали се задоволиха Виктория Пенева и Александър Тодоров.

В група 3 и 4 участничките  ни в Световното по модерен петобой Виктория Стойнова и Михаела Зонова се класираха на 2 места.С общо 41 медала завърши сезона по триатлон клуба,като шампионите със златни медали са 10 на брой-Симона Керезова(2),Томас Григоров(2),Георги Илиев(2),Михаела Зонова(3),Любомир Германов.

Сребърните медалисти са 15,а бронзовите 16.Много от състезателите нямаха възможност да участват във всички стартове поради съвпадане на състезания. Ръководството на клуба поздравява всички състезатели за старанието с пожелание за бъдещи по-високи успехи.