Уважаеми граждани на Община Сърница,
Скъпи приятели,

Последните четири години преминаха неусетно за мен. В един изключително забързан делник, изпълнен с много работа, амбиция и желание за успех, за реализиране на проекти и идеи, и за изпълнение на обещанията, които дадох през 2015 година на всички Вас, премина мандата ми като първия кмет на Община Сърница.
Аз и моят екип вложихме огромни усилия да постигнем резултатите, които виждаме днес. Поехме отговорността да създаваме и градим. Днес имаме зад гърба си завидни резултати и съм горд, че нашата община има различна визия и възможности за развитие.
Днес се регистрирах като кандидат за кмет на общината със самочувствието и чистата съвест на човек, служил честно на гражданите на Община Сърница и ръководил се във всяко свое действие от интересите Ви. За трети пореден път ще застана пред избирателите с визията на по-мъдър и опитен човек, но със същата амбиция и устрем за успех.
Днес Общинска избирателна комисия Сърница регистрира кандидатите за кметове на населените места и общинските съветници. Видно от решенията им аз съм единствения кандидат за кмет на Община Сърница. За мен това е признание от всички Вас за работата ни и каузата ни, но също така и огромна отговорност за следващите четири години за развитието на общината и очакванията към мен и моя екип.
Искам да изкажа благодарността си към всички Вас – гражданите на Община Сърница. Благодарение на Вашата подкрепа, на помощта и градивната Ви критика успяхме да направим нашия роден край едно по-добро място за живеене.
Изказвам и благодарност на Движението за права и свободи за доверието, което продължават да ми гласуват, и за помощта, която оказват на Община Сърница за развитието й.

За мен е чест да служа на всички Вас и да защитавам интересите на Община Сърница.

Неби Бозов