Кандидатите за общински съветници от Глас народен-Пазарджик се отказват от медийни публикации по време на предизборната кампания, за да се включат в благотворителна акция в подкрепа на 18-годишния Георги Арнаудов, който страда от Сарком на Юинг и се нуждае от помощ, за да може да му се извърши скъпоструващо лечение в чужбина.

Освен с лични средства те призовават и своите симпатизанти да отделят средства, за подпомагането на Георги. За тази цел ще бъде поставена кутия за дарения в предизборния щаб на партията на улица „Иван Шишман“ в Пазарджик. В нея ще се събират средства до края на предизборната кампания, а след това те ще бъдат дарени на Георги.

Водачът на листата д-р Борис Манев призова всички партии и коалиции, които са издигнали свои кандидати за кметове и общински съветници в община Пазарджик също да отделят средства за момчето.

„Нека бъдем преди всичко хора, защото изборите ще минат и заминат, но това момче ще води дълга и продължителна битка за своя живот. Нека да загърбим партийните интереси и да се обединим около една благородна кауза“, призовават от Глас народен.

От партията съобщиха още, че в новия Общинския съвет, ще внесат предложение за създаване на Общински фонд за подпомагане на хора с тежки здравословни проблеми.