PZ ДОМ“ ПРОДАВА ЧЕТИРИСТАЕН ТУХЛЕН АПАРТАМЕНТ В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР  НА ПАЗАРДЖИК – КВ. „ВАРОША“: 115 КВ.М.  – СТАРО СТРОИТЕЛСТВО, ПРОСТОРНИ ПОМЕЩЕНИЯ, ИЗБА,  ТАВАН , 1/3 ИД. ЧАСТ ОТ ДВОР   430 КВ.М., НА ЦЕНА – 45 000 ЕВРО, ГАРАЖ 19 КВ.М.  – 5 500 ЕВРО

 

Имаме удоволствието да Ви предложим за продажба четиристаен АПАРТАМЕНТ  в идеалния център на гр. Пазарджик. Едно от малкото предлагащи се на пазара  добре построени, масивни, просторни жилища в стария квартал „ВАРОША“.

– Жилищната сграда е триетажна, намира се в малка, тиха уличка /тупик/ и в същото време е на на 20 м. от главната улица – перфектна транспортна и пешеходна достъпност. Жилището се намира на трети жилищен етаж. Построено е през 1974г. – тухла , масивно строителство, големи помещения.

Площ по документи – 102 кв.м. – реална нетна площ, без тераси и  общи части – бруто  застроена площ от 115 кв.м.

Разпределение : две спални, хол, отделна трапезария и самостоятелна кухня / с възможност за свързването им в едно голямо отворено пространство/, баня, коридор ,  без преходни стаи.

Жилището е за ремонт. С оглед разположението на дневната, кухнята и санитарните възли, бъдещият собственик разполага с огромни възможности за  индивидуализиране на пространството. Можем да предложим няколко варианта на обособяване на помещенията в повече или по – малко стаи и отворени пространства, съобразно  вижданията и изискванията на потенциалният бъдещ собственик.

Към жилището се продават :

–  ГАРАЖ , разположен в жилищната сграда на партерния етаж – 18,91 кв.м. – измазан, електрифициран – вход директно от улицата .

–  Избено помещение с достъп от двора – 9,42 кв.м. , непосредствено до гаража , с възможност за свързаване  с него – електрифицирано и водоснабдено.

– Подпокривно / таванско пространство – 25 кв.м.

– 1/3 ид. част от поземления имот върху който е построена сградата / възможност за допълнително застрояване/  с обща площ на имота от 430 кв.м.

Жилището, ведно с избеното таванското помещение и 1/ 3 ид. част от дворното място в което е построена срадата се предлага на цена от 49 500 евро. Гаражът  се предлага на цена от 5 500 евро

Важно! Предлагаме съдействие при банково кредитиране от специалист в тази област. Компетентна консултация по банкови оферти за жилищно кредитиране и възможност за допълнително финансиране за ремонт  – сравнение на оферти и подготовка на документи. Цялостно съдействие от подаване на документите до покупка на жилището и плащане на цената с банковия кредит.

За информация и огледи, всеки работен ден от 9.00 -17.00 ч., тел: 0885 802 275

За писмени запитвания и лице за контакт: Адв. Ростислав Венчев, mail: adv_r_venchev@abv.bg