Кандидат – кметът Тодор Попов, кандидатите за кметове на населените места от общината и кандидатите за общински съветници от коалиция Новото време откриха днес предизборната си кампания пред Предизборния щаб на бул. „България“ в Пазарджик  в присъствието на десетки граждани. Акцент в предизборните послания на коалицията са иновациите, културата и образованието, спортът и физическата активност, инфраструктурата и подобряването на бизнес климата, стана ясно от обръщението на Тодор Попов.

„Стартираме днес нашата позитивна кампания, изпълнена с важни послания към града ни и по-точно послания, отправени към най-достойните, най-отговорните, най-квалифицираните и обичащи града си хора, каквито сте вие. На първо място благодаря за това, че сме толкова години заедно. Защото заедно успяхме да създадем жизнена среда, с която хората заслужено се гордеят, успяхме да развием и надградим традициите, успяхме да направим така че пазарджиклията да има житейска перспектива. Работили сме толкова много през годините, но успяхме защото направихме екип, който няма аналог в България, защото, когато човек е последователен, отговорен, целенасочен и мотивиран, може да постигне всичко. Заради това в днешния ден имате моето огромно и сърдечно благодаря и то е защото през всички тези години вие бяхте до мен, без вашата подкрепа нямаше да постигнем това, което имаме“,  заяви Тодор Попов

„Трябва да направим така че оттук нататък на вниманието ни да бъдат не само инфраструктурата и жизнената среда, това са неща, които всеки кмет и екип трябва да правят. В центъра на нашето внимание трябва да бъде поставен човекът. Наш приоритет ще бъдат грижите за младите хора, да ги учим да бъдат иновативни, да обичат града си и да искат да успяват, да отправим своите послания към работещите хора, на които да благодарим, защото те с труда си формират брутния продукт и житейския стандарт на града ни. По време на тази кампания да не забравяме и възрастните хора, че те са важни за нас и обществото. Това са нашите баби и дядовци, майки и бащи, които заслужават своето достойно място в обществения живот.“

След това кандидатите за кметове и общински съветници се отправиха към храма „Успение Богородично“ където присъстваха на тържествен молебен за здраве и благополучие, отслужен от Константийския епископ Яков.

След края на литургията бе направена и традиционната обща снимка пред читалище „Виделина“, от където по думите на Тодор Попов е започвало всичко хубаво в този град.

Коалиция Новото време ще присъства с номер 69 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!