Георги Дамянов на 26 години е родом от Пазарджик, но вече 5 години живее в Германия. Той е единственият участник преборил 300 състезатели и стигал до полуфинала на състезанието Nindja Warrior Germany. За Георги ви разказахме още преди месец и половина – ТУК

Тези от вас, които не са запознати с предаването Ninja Warrior – то се излъчва и организира първоначално само на територията на Япония. С течение на времето и придобиване на популярност шоуто започва да се провежда и на други места по Света, като в него вземат участие и чуждестранни, силни и гъвкави мъже, какъвто именно е и нашият представител. Георги участва в немския вариант на риалитито.

Стотици мъже са участвали в приключението Ninja Warrior, много от които са професионални лекоатлети. Състезанието е толкова трудно, че през 2007 г. само двама души успяват да преминат дори първия кръг. Единственият българин участвал до момента в японското състезание за физическа сила и издръжливост е уникалният ни шампион Йордан Йовчев. За нас е гордост постижението ти! Смело напред, българино!