Скъпи съграждани, благодаря!

Благодаря, че за пореден път аз, моят екип и приоритетите, които предлагаме получиха най-високо обществено доверие. Радостен съм, че позитивното ни отношение, свършената работа досега и предложенията ни за развитие на Пазарджик имат вашата безпрецедентна подкрепа.

Благодаря на всички, които гласуваха, на всички които участваха в кампанията. Защото изборите са инструментът на демокрацията, с който можеш да заявиш позиция. А всички ние имаме нужда от хора с позиция, със самочувствие и отговорност. Хора, които могат да оценят направеното, да предложат и подкрепят идеи за развитие.

За мен и моят екип Пазарджик винаги е бил и ще бъде кауза. Всички ние да живеем в един по-добре уреден град и община, всички ние  да се гордеем със своя град, със собствените и успехите на своите съграждани. Да подкрепяме умните, предприемчивите, иновативните, активните, възпитаните и да търсим решения за проблемите на всеки човек. Човекът е фокусът на всички наши усилия.

Искам Пазарджик не само да се впише в общото европейско развитие, но и да бъде пример. Затова аз и моят екип предлагаме иновативни подходи за постигане на целите. Затова пазим традициите и ги обогатяваме. Затова подпомагаме икономическото развитие на града и общината. Затова обновяваме кварталите си, улиците, училищата, читалищата, църквите, детските градини. Затова се грижим за децата си, поощряваме техните постижения, за да израснат с нов манталитет, с манталитета на успешни, отговорни и достойни хора.

Ние развиваме града и общината ни с действия, а не с обещания.

Ние няма да изневерим на стила си и съм убеден, че в неделя заедно ще се поздравим с успеха, защото единствено заедно можем да водим Пазарджик към възможности и развитие!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!