Обръщаме се към всички партийци, симпатизанти и хора, които ни подкрепиха! Преди малко в личания си профил Иво Лулчев, адвокат на Г-н Стойно Чачов, си позволи да призове всички вас да подкрепите досегашния кмет Чачов на балотажа на 3.11.2019г., съобщиха от щаба на кандидатът за кмет на БСП – Стрелча.

Категорично заявяваме, че до сега никой от щаба на АБВ не ни е потърсил за политическа подкрепа, за да има някой наглостта да излиза с такива публични изявления. Г-н Лулчев не смята за политически фактор Общинското Ръководство на БСП- Стрелча, твърдейки, че призовава „всички други партии, които са членове на Коалиция „БСП за България“ в Община Стрелча. Пожелаваме му успех да ги намери!

Един политически достоен противник не отправя призиви във фейсбук, а търси реален политически диалог с Председателя и Ръководството на партията, от която иска подкрепа. Неговата политическа и морална безпомощност е толкова ниска, че не успя да приеме дори отправената забележка под поста му, която побърза да изтрие. Публикуваме скрийн шот от този пост, малко преди да бъде изтрит. Преценете сами дали хора, които нямат достойнството да се изправят очи в очи срещу своите политически „другари“, заслужават вашата подкрепа? – питат от БСП.