Фенове на АББА – затаете дъх! Рок симфони концерт- страхотна музика, полет за сърцето и душата. Само утре, 19 декември, от 18 ч. в залата на читалище „Развитие“.

АББА превзе света през 70-те и началото на 80-те години с хитове като Waterloo и Dancing Queen. Неповторимата музика на АББА винаги ни връща в романтиката на незабравими години. Удоволствието АББА се предусеща още с афиша, още повече изкушението да се чуят музикалните им шедьоври в изпълнение на симфоничен оркестър.

На сцената ще се изявяват джаз формация „София“ и симфоничен оркестър под диригентството на Свилен Симеонов. Характерно за концертите е, че публиката става част от сценария. Солистките са Адриана Бенова и Станислава Димитрова – Съни.

Неостаряващите хитове на най-популярната шведска поп формация — Mamma Mia, SOS, Money, Money, Money, The Winner Takes It All, Voilez-Vous, Waterloo, Thank You For the Music и още обичани мелодии. Концертът ще зарадва меломаните с вечните хитове на легендарната шведска група. Очаква Ви невероятно преживяване с концерта „АББА мания“