За първа година Зала №1 на Съдебната палата в гр. Пазарджик  отвори  врати  за Благотворителния коледен базар в подкрепа на Георги Арнаудов, който страда от Сарком на Юинг. В благородната инициатива активно се включиха съдии и служители на  Окръжен и Районен съд – Пазарджик с предоставянето на картини, икони, сувенири, бижута, икебани.

Учениците от СУ „Георги Бенковски“, НУ „Отец Паисий“ и всички училища в областния град вложиха много емоция в изработването на коледни сувенири, картички и сурвачки. Граждани също се включиха в създаването на коледни украси.

Коледната инициатива на съдебната институция показа, че една съдебна зала може да бъде напълнена с добрина, топлина, съпричастност  и положителна енергия. Общо 4927.22 лв. бяха събрани по време на двудневния базар в подкрепа на младото момче.

Председателят на Окръжен съд – Пазарджик г-жа Елеонора Серафимова сърдечно благодари на всички добри хора и добри деца, които се отзоваха и активно се включиха към достойната кауза като дариха частичка от себе си.