На снимката: Марияна и Дамян на сватбата им на 15.02.2014 г. 

Йордан Димитров и Кристина Ангелова от Пазарджик избраха датата 22.02.2020  година, за да се врекат във вярност един на друг. Запознали се покрай работата си – и двамата са търговски представители на известна марка пиво, и както често става в живота – колегиалните отношения прераснали в красива любов. Дани и Криси се спрели на датата с петте двойки за своето сватбено тържество.

Ще стигнат до Ритуалната зала в центъра на града обаче не с луксозна лимузина, мощен джип или ретро автомобил, а със специален сватбен тролей. Щурата идея дошла спонтанно. Докато обсъждали с кумовете си Фени и Илия Гетеви плана за сватбения ден, на шега подхвърлили, че могат да отидат да си кажат заветното ДА и с градския транспорт.

Посмели се и се позабавлявали с нестандартната идея, която започнала все повече да им допада и накрая решили – това ще е! Следващата стъпка била да се свържат с представители на транспортната фирма, от където приели предизвикателството на драго сърце. Това ще е второто сватбено тържество в Пазарджик, в което младоженците избират да стигнат до Ритуалната зала с тролейбус.

Преди 6 години отново през любовния месец февруари своето заветно ДА си казаха полицаят от ОД МВР Пазарджик Дамян Дамянов и неговата нежна половинка Марияна, която е главен счетоводител на транспортното дружество. С голям ентусиазъм и предпразнична еуфория от фирмата се заеха отново да подготвят една от мотрисите за най-романтичното пътуване на Кристина и Йордан.

А двамата младоженци споделиха, че очакват с нетърпение да се повозят за първи път заедно в градския транспорт. Още повече, че ще могат да споделят пътуването си към семейния живот с най-близките си роднини и приятели. Сватбеният тролей ще изчака младоженците пред ритуалната зала, след което новоизлюпеното семейство Димитрови и останалите сватбари ще се повозят отново – този път до ресторанта, за да продължат с тържеството.

Сватбата на Йордан и Кристина е единствената планирана в Пазарджик на 22.02.2020 г. за разлика от другата дата с повтарящи се двойки и нули – 20.02.2020 желаещите да сключат брак в Пазарджик за тогава са цели 9 двойки.