Екип на сектор „Български документи за самоличност” към ОДМВР-Пазарджик осъществи пием на заявления за подмяна на лични документи в сградата на ТД на НАП Пловдив, офис Пазарджик. Обслужени са 40 служители работещи в сградата на данъчната администрация.

Приемът се извършва на място, което спестява чакането пред сградата на областната дирекция или пред паспортните служби в районните управления в областта. Това улеснява много служителите от държавни и общински структури, фирми или жители на отдалечени населени места.

Припомняме, че за посещението на мобилен екип е необходимо да се подаде писмено искане до сектор „БДС“ в ОДМВР-Пазарджик, като се посочи лице за контакт и се изготви списък на желаещите да подменят личен документ – лична карта или паспорт. Важно е да се знае, че заявления за подмяна на лична карта може да подават и преди изтичането на срока на валидност.

От сектор „БДС“ изразяват своята благодарност към ръководството на ТД на НАП Пловдив, офис Пазарджик за създадените перфектна организация и условия за нормалната работа на служителите.