Пазарджишкият художник Мария Баракова с интересна инициатива за предстоящата неделя. Тя кани дами от Пазарджик на Арт ателие на връх женския празник – 8-ми март.
Мотото на инициативата и е „8 март – празник на ЖИВОТА и АКВАРЕЛА! Раждането на една картина!“ Опитният художник споделя за желаещите да се включат в това вълнуващо приключение, че опит в рисуването не ви е нужен. Дори и да не сте рисували от дете успешното справяне със задачата и гарантирано, защото художник ще ви наставлява и помага в рисуването.
Освен това в Арт ателието, докато рисувате ще се смеете в компанията на други позитивни дами, ще хапвате вкусотийки и накрая всеки ще си тръгне с картина, която можете да окачите в дома, офиса си или да подарите на приятел.
АКВАРЕЛЪТ е една шеметна цветна стихия, разказва Мария, при която пигментите се завъртат с финес във водата, а вие спокойно, с няколко движения на четката можете да прехвърлите вашите емоции и те да изпълнят и затанцуват върху листа. Резултатът ще е удивителен – картини наситени със свобода и живот. Заедно с Мария, ще имате удоволствието да експериментирате и овладявате различни техники, докато четката не се превърне в продължение на ръката ви.
Творческата и преподавателската кариера на Мария Баракова са богати и интересни. Тя с готовност и удоволствие ще споделя с вас своето виждане за изкуството. Дамите ще рисуват от три до пет в неделния следобед. Мястото, на което ще се проведе Арт ателието все още не е известно. Мария ще го съобщи лично на всяка дама пожелала да се включи в приключението.
Ако сте една от тях, можете да се запишете за участие на телефон 0899157171 и вижте какво ще се получи.