Тежко онкологично заболяване е причината за фаталното решение взето от 66- годишният мъж, който днес сложи край на живота си, като скочи през  прозореца на стълбището на четвъртия етаж , в блока си. Трагичният инцидент е станал около 15.30 ч., като със самоубиеца са били и неговите близки, които са го увещавали да не скача. Не са успели да го удържат и той е полетял къз козирката на входната врата, където е и издъхнал в резултат на счупване на гръбначния му стълб.

Решението му е продиктувано от тежкото състояние, в което бил. „Той не можеше да спи, да яде и да стои наедно място от болка“ – разказа сестрата на починалия. „Никой от нас не искаше той да свърши по този начин, грехота е да се убие сам човек, но той вече не можеше да издържа. Моля ви да не снимате…“ – добави тя.

На мястото екипът ни завари екип от полицията, който извършваше следствени действия на местопрестъплението. Пристигналата на място линейка не е могла да окаже никаква помощ, тъй като мъжът вече бил издъхнал. Няма следи от насилие, става дума за доброволен акт, потвърдиха и от полицията.