Свързахме се с Ани Герова, която предложи тази вечер да пеем на балконите си „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров. Текстът е написан от поетът Павел Матев. Ето какво разказа Ани Герова за себе си:

„Живея срещу Спортно училище ,,Георги Бенковски”, съседите ми ги призовавам, както и всички съграждани! Силно се надявам да излезем в 20 ч на балконите си! Идеята ми се роди от приятелите ми, които са в Италия и Испания, аз съм бивша стюардеса. Летяла съм с най-голямата авиокомпания, сега съм учител по английски език е град Пазарджик и щастлива майка на 4годишна дъщеря.

Най-добрите ми приятели все още обслужват света, като не спират да летят и да работят като стюарди и стюардеси, моля се за тях, както и за всички хора, защото всичко зависи от нас, от разума ни.“

Ани Герова работи в школа ,, Дрийми”. „Аз съм позитивен човек и искам тази цялта ситуация да ни направи по-добри хора да оценяме какво имаме,защото имаме всичко,но не знаем как да го използваме правилно и как да го пазим и радваме,като го имаме!“ – допълни Ани.