Фризьорката Ваня Иванова бе една от участничките в предаването „Часът на Милен Цветков“, което се излъчваше в късните часове на деня по Нова ТВ. Пазарджиклийката попадна там през март 2016 г., след като поиска да постави нов рекорд за фризури за „Книгата на рекордите Гинес“. Тя представи своята идея и потърси съмишленички от цялата страна. Въпреки огромната аудитория на предаването първият опит на коафьорката се оказа неуспешен, но за сметка на това тя постигна целта си през декември, а през следващата 2017 г. бе вписана в книгата. Припомняме, че рекордът бе поставен в Спортна зала „Васил Левски“ – Пазарджик. Тогава Ваня Иванова успя да постигне мечтата си и направи 330 прически за осем часа, а след съответното сертифициране рекордът е ненадминат до днес. В експеримента се включиха представителки на нежния пол от младенческа до старша възраст. Девет годишна участничка изчака своя ред с №234, за да подкрепи любимата си коафьорка.

„Животът е несправедлив…. Имах,честа и аз да бъда гост на г-н Цветков! Уникален човек, водещ,журналист. Поклон пред паметта му!“ – това написа във Фейсбук днес Ваня Иванова по повод нелепата кончина на журналиста.

Вече е известно, че извършителят на убийството му е 22-годишният Кристиан Николов. Според информацията, автомобилът, шофиран от 22-годишния Кристиан Николов, е собственост на фирмата на неговата майка – Десислава Пешева, а младежът получил возилото като подарък за своя абитуриентски бал. Майката на водача на джипа-убиец пък е съдружник на Миню Стайков и управлява компанията му за винопроизводство в Карнобат. Започва проверка на всичките й финансови активи.

Както още вчера съобщихме това не е първото прегрешение на младежа, който е седнал след употреба на наркотици зад волана.

От 3 до 15 години зад решетките предвижда законът за причиняването на смърт по непредпазливост, с утежняващи вината обстоятелства. Николов е задържан в ареста, като се очаква да му бъде предявено обвинение. Все още обаче няма официално изявление от страна на ѝМВР и Прокуратурата.