Маски за многократна употреба бяха предоставени за нуждите на ОДМВР-Пазарджик от известни пазарджишки юристи – баща и дъщеря, със съдействието на Община-Пазарджик. В Областната дирекция на МВР в Пазарджик бяха получени 1000 текстилени предпазни маски за многократна употреба, предоставени чрез Община-Пазарджик от адвокат Кръстьо Кърпаров и неговата дъщеря Петя Кърпарова – Димитрова, с която работят заедно в своя адвокатска кантора, съобщиха от  Пресцентъра ОДМВР-Пазарджик.
.
Маските са разпределени за полицаите, които са на първа линия и обслужват КПП, извършват проверки на лица за спазване на карантина или отговарящи за опазване на обществения ред. Част от тях са предоставени и на служителите осъществяващи административно обслужване на гражданите в областната дирекция и районните управления в областта.
Изразяваме своята сърдечна благодарност към г-н Кърпаров, г-жа Кърпарова – Димитрова и общинската администрация в Пазарджик за предоставените предпазни средства. С тях ще се улесни и подпомогне ежедневната дейност на служителите от структурите на областната дирекция на МВР.