Хебър (Пазарджик) запази ключов състезател в своя отбор за поредна година – македонецът Александар Ляфтов. Въпреки другите добри предложения от Турция и ОАЕ, посрещачът отново избра Хебър и преподписа за четвърти сезон. Той се утвърди като един от най-добрите състезатели на своята позиция в България и Македония и вече има две Купи на България и една Суперкупа с Хебър зад гърба си. 

Пазарджишкият тим обяви в своята официална Фейсбук страница (https://www.facebook.com/1133754090042076/posts/3217984508285680/?vh=e) преподписването с Ляфтов именно с кадри от финала на Купа България през 2019 г., където той отбеляза победната точка срещу Нефтохимик (Бургас).

“Изключително радостни и поласкани сме, че Александар Ляфтов отново избра да играе в Хебър и че сме успяли да дадем най-доброто предложение. Той е важна част от отбора ни, защото е играч, който изключително добре се вписа в тима ни и най-вече в града. Всички фенове го харесват, и има защо, той показва резултати и отношение към играта и публиката. Продължаваме заедно да преследваме голямата цел – требъл и добро представяне в евротурнирите.” сподели Президентът на Хебър Александър Иванов.