Нашумялата певица Мила Роберт ще бъде гост-лектор на следващото издание на поредицата Social Evenings в Пазарджик, което ще се проведе този четвъртък, 24-и септември, от 19:30 ч. в бар „Хевън”.

Екипът на Съвета за младежка политика ще посрещне Мила Роберт като своя следващ гост на поредицата публични дискусии в неформална среда – Social Evenings, които целят да срещнат пазарджиклии с доказани професионалисти и лидери в своята сфера, съчетавайки полезната лекция с приятната социална среда. 

Този път за своята професия и житейския си път пред младежите на Пазарджик ще разкаже Мила Роберт. Тя завършва в НАТФИЗ през 2019 г. като част от класа на професор Иван Добчев, а освен актриса, Мила е и художник, и музикант – тя добива популярност в социалните мрежи с първата си песен „Наше си е, Саше” през 2018 г. След нея продължава и с кавъри, озаглавени „Квартална кръчма” и „Никой не може”, и авторското ”WTF”, а през 2020 г. излиза и първият сингъл от предстоящия ѝ дебютен албум „Еготрип” – „Всичко рязко светва”.

Събитието ще се състои в четвъртък, 24-и септември, от 19:30 ч. в бар „Хевън” и отново ще бъде безплатно, а всеки, който иска да присъства, трябва единствено да се регистрира на следния линк: https://bit.ly/32hspsY.

Съветът за младежка политика е неправителствена организация, която цели да развива интересите и потребностите на младежите чрез неформално образование, структурен диалог и активно младежко включване. От създаването си преди четири години, организацията придоби голяма популярност, като осъществи над 80 събития, събиращи младежи от Пазарджик и страната на едно място. Сред тях са инициативата “Пазарджик обича”, поредицата Social Evenings, конференцията TEDxPazardzhik, кампанията “Какъв ти е проблемът?”, академията „CodeSpot”, тренировъчни лагери, семинари и др.