Празник на силата и красотата, с подарък за всеки участник и големи награди, ще има утре – събота, 3 октомври, от 11 часа пред Хипермаркет Крез.

Срещу една серия с леки тежести на лежанка набирания и кофички жителите на Пазарджик от 4 до 90 години ще получават подарък. Продуцентът, фитнес – гуро и риалити звезда Кирил Вълчев – Скалата пристига с американска лимузина пълна с подаръци за над 3 хил. лева предназначени за смелите и активните.

Освен витамини, билкови добавки, протеинови вафли, натурална козметика, изворна вода, карти за фитнес и восоко протеинови конски кюфтета, най-изявените ще получат уикенд за двама от СПА Резорт в Рила.

,,С Крале на силата, повече от 20 години, давам импулс на хиляди хора да тренират и водят здравословен начин на живот. Десетки от тях са направили успешна спортна, актьорска, модна или бизнес кариера. Доказателство за положителния ефект от упражненията с тежести получихме миналия петък в Ямбол, където 85- годишен господин влезе в състезателна битка с 20 годишния си внук.

Победител в надпреварата на набирания и кофички стана излекувалия се от церебрална парализа и вече активен спортист Панайот Чанков. Такива приключения ми дават сили да продължавам напред ! ,,- сподели Киро Скалата.

Последните 4 години емблематичното състезание пое в нова посока, подкрепяно с младежкия дух и отдаденост на организаторката Никол Стоянова-НИККА, която родом е от Пазарджик. Младата певица, актриса и модел, с опит в продуцирането на театрални постановки, се превърна в основен двигател в дейността на Киро Скалата.

Очаквайте музикална програма и топло посрещане за всеки участник.