Двойката Георги Ризов/Стоян Кинов спечелиха бронзов медал на провелия се Държавен личен шампионат до 17 години по бадминтон за юноши и девойки в Хасково. В състава от клуб „Георги Бенковски“ Георги Ризов и Йоана Йорданова са ученици в Спортно училище Пазарджик, а останалите са Стоян Кинов, Зара Запринова и Ива Керемидчиева. В надпреварата участваха 77 състезатели от цяла България. В дисциплината двойки юноши Георги Ризов и Стоян Кинов победиха първо Петър Колев и Илиян Лепиров с 2:0 гейма, след това Илиян Богданов и Петър Санков 2:0 (Оряхово) и така завоюваха бронзовия медал, като на полуфинала бяха спрени от Георги Киров и Явор Христов от Стара Загора.

На единично юноши момчетата от клуба стигнаха до 1/8-финал. Треньори в клуб „Георги Бенковски“ са Димитрийка Димитрова и Анелия Димова.

В Стара Загора се проведе и Държавен личен шампионат до 15 години в периода. Клубът взе участие само с девойки в състав Елена Адова, Виктория Лукова, Теодора Георгиева и Цветелина Карагьозова. Участниците бяха 105 от цяла България. В дисциплината единично девойки всички играха квалификаци, но само Елена Адова успя да се класира в основна схема. На смесени двойки Елена Адова и Николай Георгиев от Гълъбово, както и Виктория Лукова и Станислав Иванов от Велико Търново също успяха да влязат в основна схема, като Виктория Лукова и Станислав Иванов загубиха на 1/16-финал от Адова и Георгиев от Гълъбово с 1:2 гейма.

На двойки възраст девойки Елена Адова и Виктория Лукова победиха на 1/16-финала Габриела Делчева и Микаела Делчева от Ракет-Хасково с 2:0 гейма. Теодора Георгиева с партньор Мари Христова (Ракетлон Дружба) победиха Цветана Божанова и Ивелина Данчева от Димитровград с 2:0 гейма. Цветелина Карагаозова и Мирела Николаева от Оряхово победихамария Йонкова от Самоков и Никол Николаева от Левски/Люлин с 2:0 гейма.