Имен ден днес празнуват Ангел, Ангелина, Архангел, Михаил, Михаела, Райчо, Райна, Рангел, Гавраил, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена и други сродни имена.

Решихме да проверим кой са най-известните именици днес и се оказа, че те са предимно бизнесмени – д-р Михаил Тиков, е собственик на верига от болнични заведения, сред които е и МБАЛ „Здраве“ в Пазарджик.

Имен ден празнува и колежката му д-р Райна Соколова, която е всепризнат специалист в областта на гастроентерологията.

Повод да почерпи има и шефът на „Биовет“ – Ангел Желязков, както и собственикът на „Телекабел“ – Ангел Василев.

Наздравица трябва да вдигне и шефът на пожарната – комисар Ангел Дудов, както и съдия Ангел Ташев от Районен съд – Пазарджик, имен ден днес бележи и прокурор Ангел Панков.

Поздравете и Ангелина Бухчева от „Синя зона“.

Навръх празника на полицията имен ден празнува и г-н Ангел Дичев – системен инженер и администратор в Областната дирекция на полицията, съобщи гласът на в ОДМВР- Пазарджик – Мирослав Стоянов.

„Благодарение на него и неговият екип информационните системи в дирекцията и нейните звена в региона работят безотказно. Колегите му пожелават от все сърце крепко здраве, дълъг живот и късмет в начинанията. Нека бъде все така отзивчив, човечен и уверен в успеха!“ – каза Мирослав Стоянов.