Братче, сестриче и прабаба им вече имат обновен дом, благодарение на екипа от приятели на Лео Кадели. Децата загубили майка си преди три години, а преди нея починала и баба им. Така те се озовали в ситуацията да бъдат отглеждани от своята прабаба, която пък работила на три места, за да може да поддържа домакинството и да плаща кредитите, взети за лечението на майката и бабата на децата. Бащата на децата е болен.

Неотдавна на вратата им потропал и частен съдебен изпълнител, който ги известил, че ще загубят къщата си, тъй като имат нередовно и просрочено плащане на кредита.

В мъката си, притисната от невъзможността да се справи, прабабата се обърнала към Лео и неговата платформа „Приятели, помагайте!“, а той посетил семейството и останал потресен. Тримата спали в едно легло, тъй като етажът е приземен и има само една спалня и дворна кухня, там прабабата и зиме, и лете приготвяла храната на децата. Не след дълго Лео направил план как да зарадва семейството със самостоятелни стаи за децата и прабабата, а също така и да обнови кухнята.

Планът се е изпълнил през отминалия уикенд, като доброволци от Пазарджик, Панагюрище, Смолян и пазарджишките села се включили в обновяването на помещенията. Така наистина само за три дни, домът вече е годен за живеене, а кредитите на прабабата вече са минало.

За тези две деца, Дядо Коледа дойде по-рано. „Безвъзмезден ремонт за три дни“ за нас е поредната успешна кауза, а за тези деца и прабаба им, е сбъдната мечта, сподели Лео Кадели.
В тези снимки ще видите как беша и как стана само за три дни. Всичко това се случи благодарение на дарители и доброволци на платформа „Приятели, ПОМАГАЙТЕ!“ Каузата „Ремонт за две деца от Пазарджик“ е успешна! Продължаваме към следващата. – каза Лео Кадели.

ПРЕДИ

СЛЕД РЕМОНТА ПРЕЗ УИКЕНДА