Кметът на Пазарджик Тодор Попов лично връчи грамота и подаръчен ваучер на живущите на ул. „Климент Охридски“ № 20. Те са първите наградени в конкурса за най-поддържани междублокови пространства „Зелен рай“, който е част от програмата за поощрение на Община Пазарджик  “Граждански импулс”.

„Днес връчвам стимул на хора, които години наред надграждат това, което правят. Междублоковите пространства и пространствата пред техните жилищни сгради изглеждат както всички ние искаме – подредени, чисти, уютни, спретнати и красиви. Градинката им е едно прекрасно кътче в този квартал. Тук живеят само три домакинства и искам да апелирам към всички други, които живеят в големите блокове наоколо – нека вземат добрия пример. Ние ценим този пример, затова и им връчваме това признание“, каза кметът на Пазарджик Тодор Попов.

Ваучерът е на стойност 200 лв и с него могат да бъдат закупени пособия за поддръжка на градината.

„Ние сме последователни в това да подобряваме физическата среда и сме убедени, че това влияе на манталитета на хората, това влияе на светоусещането. Пожелавам Ви да сте все така здрави и да запазите чувството за естетика, което имате. Колкото повече хора като вас, толкова повече градът ни ще изглежда  хубав и приветлив!“ , заяви още кметът.