Пазарджишките тигри доказаха отново класата си и за втори път „смачкаха“ албанския тим Ерзени тази вечер, с 3:0 гейма, във втория двубой за втория по сила европейски турнир при мъжете – за Купата на ЦЕВ (CEV Cup).

Нека да ги аплодираме, очаква ги сериозен двубой със Зенит

След отличния старт вчера, с първата победа в пазарджишката зала „Васил Левски“ и спечеления днес реванш, волейболистите ни , се класират на 1/8-финал в престижната надпревара. Там ги очаква руският гранд Зенит (Санкт Петербург), който се класира за тази фаза след две служебни победи над швейцарския Линдарен Волей (Амрисвил) заради пандемията.

Всички наши състезатели са с отрицателни PCR тестове. А мачовете се проведоха при спазване на всички противоепидемични мерки. Всеки отбор има отделен вход. Топките на игрището също се дезинфекцират преди да влязат в игра.

От еврепейската конфедерация CEV обмислят 1/8-финалът и 1/4-финалът да се изиграят на турнир. Няколко отбора кандидадстват за този турнир, включително и Хебър“, съобщиха от ръководството на отбора.

Албанските състезатели не успяха да спрат устрема на Хебър

Публиката не успя да влезе в залата, но виртуалната подкрепа беше налице – „Слънце грее, дъжд вали, Хебър пак ще победи!“, „Браво Хебър! Бий и не питай, като снощи!!!“ – бяха само част от коментарите, които написаха над петстотин човека, които следиха срещата онлайн.