Следващата година ще премине под знака на петицата, защото това е сборът от отделните цифри на 2021 г. , твърдят ведическите нумеролози. Още в самото начало ще подчертаем, че има известна разлика в начините по които правят прогнозите си нумеролозите от Европейската школа, известна още от времето на Питагор и тези, които подчиняват своите знания на Ведите, древни индийски книги.

Разликата е при изчисляването на личната година на всеки човек. При ведическата нумерология се смята сборът от цифрите на вашата дата и месец на раждане. Например ако вашата рождена дата е 12 декември, трябва да съберете 12 +12, чийто сбор е 6 и към него да добавите 5, защото това е сборът от цифрите на предстоящата година. Така вашето лично число за следващата година е 2, защото редуцирате 11 чрез сбора на 1+1.

За всички, които се занимават със саморазвитие 2021 година ще бъде добра, петицата е като лек пролетен ветрец, който ще ни облъхне и ще ни помогне да се научим как да живеем без да се притесняваме от решенията на проблемите, които ще се появят пред нас. Фокусирайте се в енергията на бъдещето, то ще настъпи съвсем скоро, след като избухнат тапите на шампанското на 31 декември. Очаква ни наистина фантастична година.

2020 г. беше много сложна, прекалено напрегната, изцеждаща живеца и пълна с конфликти, но следващата ще посрещнем без пелената на илюзиите.

Хората ще виждат нещата реално и ясно. Това е време за нови връзки, контакти и пътешествия. Ще има прекалено много движение, но това е ефектът от това, че цяла година не успяхме да напуснем домовете си притиснати от пандемията, тя ще остане с нас до края на март идната година, но все по-затихваща и лесна за овладяване.

Ако решите да създадете нов бизнес през следващата година, той ще бъде печеливш, при това става дума дори и за хората, които правят онлайн бизнес, без да напускат домовете си. Това пък е наследството или позитивът от 2020 г.

Трябва да се подготвим за измененията, които наследихме от 2020 г., защото тя определено промени старите системи и накара човечеството да погледне по нов начин на обучението, на медицината, на банките и бизнеса като цяло. Всички тези сфери ще се развиват бурно и пред предстоящата 2021 г.

Не всички знаят, че Меркурий, който е покровителят на петицата е свързан и с духовната сфера, проводник е на душите на умрелите, отговаря за връзката мужду смъртта и живота. В прекия и философския смисъл. Всичко старо си отива с края на 2020 г. и идва разцветът на „златния век“, стремително се насочваме и активно участваме в промяната за новото устройство на света.

Ерата на Водолея настъпва наистина и ако не го приемем, е вероятно да си останем в 2020 г., това означава, че през последните девет години започна силното пробуждане на нашата планета, кармата е ускорена и това ни заставя да не бъдем само наблюдатели, а и участници в тези процеси. Бъдете уравновесени и вярвайте, че наистина трудностите по вашите пътища ще стават все по-малко.

В противен случай ще стане така, че много хора няма да могат да се вместят в новата парадигма и ще изостанат в своето духовно развитие. Тази година е прекрасна, за всички нас заедно. Едно ново начало, което ще бъде усетено от всички, които станахме свидетели на 2020 г. Тежкото вече премина. Това е една очарователна година, която буквално ще ни вдъхнови за живот и творчество.

Ако трябва да гледаме как ви влияе годината на личното число?

Енергията на петицата ще влияе на всички. Независимо от личната ви година според нумерологията. Ако вече сте пресметнали своето лично число за тази година, вижте какво по-конкретно ви очаква.

Ако личната ви година е единица

Това е определяща за вас и много хубава година, защото единицата значи, че сте готови да вървите напред, без значение дали става дума за нов бизнес, за нови лични и бизнес – контакти. Вие вече имате план и трябва да вървите напред, сега за вас започва един нов деветгодишен цикъл, който ще бъде изпълнен с много успехи. Енергията на единицата е и продължение на вече започнати начинания, те също ще бъдат успешни и печеливши. Очакват ви открития, обучения, нова работа, пътувания и всичко това може да ви отвори много нови врати, дерзайте, не се бойте, в тази година всичко ще е положително. дори и да срещнете прегради, те ще бъдат преодолими. Очаква ви година, в която ще живеете на 100% и определено ще ви върви.

Ако личната ви година е двойка

Това е година свързана с отношенията. Енергията на съмненията ще ви гризе и измъчва, но повярвайте си повече, вие вече сте готови да вървите напред. Ще постигате всичко с лекота, ще имате енергия за общуване и създаване на нови интимни връзки, ако сте свободни. Двойката винаги е източник на съмнения, но трябва да ги преодолявате, защото вие знаете верния отговор и в отношенията, и в бизнеса. Ще се научите да водите значително по-добре преговорите си, нещо, което миналата година ви беше отнела.

Ако личната ви година е тройка

Една от най-хубавите комбинации, свързана е с обучение, развитие, успехи, свише ви се дава да заработвате много повече от предишните години, възможно е да се развиете и като преподавател на хора, които искат да се поучат от вашия опит. Възможно е да създадете семейство, ако не сте задомени, но най-важното е да контролирате егото си, защото то иска да властва над вас, попречете му за да запазите своето обаяние над околните. Пътешествайте, нови духовни учители могат да дойдат при вас. Пишете, творете, бъдете социално активни, това е идеалната година за вашите успехи.

Ако личната ви година е четворка

Пред вас ще стои въпросът с приземяването, овладяването на материалистична енергия, която е благоприятна за практичните решения. В известен смисъл вие ще продължите да влачите наследството на 2020 г., но сега е времето да пробвате вашите идеи, които ще ви помогнат да заработите повече. За вас е важно да бъдете по-внимателни, да гледате с кого ще искате да работите съвместно. Вие имате големи шансове, ако работите като IT, това е годината за развитието на всяка работа, която можете да вършите в интернет. Задайте си цели, но се пазете от алкохол и негативни субстанции. Има опасност да навредите на своето здраве, не го разрушавайте със зависимости.

Ако личната ви година е петица

Това също е важно съчетание, което ще ви носи много успех. За вас е полезно да инвестирате в своето образование, това означава да започнете изучаването на нов език, да ползвате новаторски идеи в обучението или самите вие да ги създадете. Не се страхувайте да пътешествате и да създавате нови контакти. Смело подписвайте нови договори, развивайте се в сферата на комуникациите, животът и съзнанието ви изцяло ще се променят през 2021 г. Гледайте на събитията с повече хумор. Възможно е през тази година да имате от всичко в повече. Концентрирайте се в тази полезна за вас година и не се разпилявайте на десет места, създайте си фокус и точни цели, които ще постигнете, ако още в януари знаете, какво искате. Тази енергия ще ви води леко напред, ще успеете във всичко. Перфектна година за вас.

Ако личната ви година е шестица

Както виждате, прогнозите за всички числа са много позитивни, това дължим на 2021 г. , тя прилича на 2019 г. за вас, шесторката е свързана с отдиха, развлечението, спокойствието, любовта и новите взаимоотношения. При вас тази година е годината на отношенията, ако нямате партньор ще си намерите, ако старите ви връзки се разпадат, не се страхувайте да ги прекратите. За вас тази година е важна, защото ще срещнете човека, когото толкова дълго търсите в личен план. Не се лъжете по мимолетните чувства, просто изчакайте да усетите силното привличане на голямата любов и креативната енергия. Годината на сбъднатите желания. Ако през миналата година много сте работили, вие имате право да си почивате и да се насладите на това, което може да ви даде пари без да полагате особени усилия за тях.

Ако личната ви година е седмица

Седмичката е духовна, тя ще ви тласне към вашето духовно развитие. Дори и да не сте се интересували от темата, през тази година изведнъж ще се втурнете в медитацията, астрологията и еззотериката. Ще се запишее на такива курсове и ако това ви се случи, не спирайте и желанието си за работа. Просто ще станете по-чувствителни към анализа на своя живот и развитието му. Скоро ще осъзнаете, че сте свързани с духовните неща и сега е моментът да започнете медитациите си, важно е да не се изгубите в това море от информация. Направете нормална селекция на духовното и се насочете там, където усещате, че има смисъл. Ще бъдете много креативни, не ви предстоят някакви резки сътресения, просто отваряте нова врата. Доверете се на интуицията, въпреки че това е много сложно за много хора, но постепенно ще се включите в общата река и ще се научите как да плувате в нея. Обучавайте се и растете в духовен план. Лошото е вече в миналото. За вас това ще е интересна година, която ще намери своите естествени решения през следващата 2022 г. Интересно начало ви очаква. Премисляйте нещата по десет пъти, но в крайна сметка винаги ще стигате до верния път.

Ако личната ви година е осмица

Много хубава комбинация, това е свързано с бизнеса и сериозността на идеите, вземането на сериозни решения. Понякога ще изпитвате страх да вземете решение, но сега е моментът да го направите. Не се отказвайте от вашите решения, защото това ще е лошо за вас. Носете отговорността за своя живот. Не се сдържайте. Това е продуктивна година, начало на нещо наистина голямо и важно за вас, изцяло ново. Нов бизнес или ново работно място. Нови отношения с най-близките ви хора. Това е кармична година и тя изисква изпълнение на целите, това е годината на сериозността и авторитетите за вас. Всичко, което се случва с вас през тази година е сериозно. Вашият пик и подукт на тази осмица ще го видите през следващата 2022 г. Ще се освободите от всичко, което ви е излишно.

Ако вашата година е девятка

Девятката е пикът от осмицата, тя завършва онова, което сте започнали през предходната година. Наистина за вас това е година на освобождение от лошите хора и ситуации. Девятката е много добра комбинация, тя носи енергията на Марс, вие сте взели решения, които трябва да довършите. 2022 г. ще бъде ваше ново начало, вие завършвате един деветгодишен цикъл на вътрешно състояние, вече сте наясно какво трябва да промените, за да живеете по-добре. Така ще влезете изцяло обновени в етапа на единицата, който ви чака напред. Ще имате много енергия, защото знаете какво трябва да направите и това за вас ще бъдат нови запознанства, нови цели, експериментиране с разни неща. Главното е, че няма да имате агресия и няма да разпилявате своята енергия и се подготвяйте за това, новото, което ще ви чака в по-следващата година. Отпуснете се и сбъдвайте своите решения. Енергията на девятката е мъжка, тя е смела, сексуална и ще се прояви в пълната си сила. Време ви е и за спорт.