Световно признатата дизайнерка от Пазарджик Невена Николова показа най-новите си творби днес, по време на гостуването си в „На кафе“. Тя демонстрира как домашният анцунг може да бъде гарниран с детайли от дантели, а на пръв поглед неугледната дреха, може да се съчетава дори с обувки на висок ток.

Другата важна подробност са цветовете, които се „връзват“ добре с тена на женската кожа и допълнително подчертават естествената красота на своите притежателки.

Невена Николова е завършила пазарджишката езикова гимназия „Б. Брехт“ с английски език, а след това учи Скандинавска филология, знае четири езика и се занимава основно с мода от 2001 г., когато създава своята собствена марка NEVENA.

Тя е любим дизайнер на тоалетите на множество видни британки, а в страната ни най-известната почитателка на дрехите, създадени от Невена, е съпругата на президента – Десислава Радева.

Родната моделиерка, която притежава бутик на Острова, следва линията на консервативния шик в тоалетите, шити за първата ни дама, създавайки истински шедьоври.