Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи жители на община Брацигово,

В навечерието сме на едни от най-чаканите празници. Дванадесетте месеца на 2020 година изтичат – сложни, противоречиви, наситени със събития и съдбовни обществени процеси. Всеки от нас имаше своите победи и загуби като мозайка от картината Живот. В тези дни изпълваме сърцата си с повече надежда и вяра и правим равносметка на постигнатото през отиващата си годината.

Изминалата 2020-та не беше лека. Беше наситена с емоции, работа и предизвикателства.Неизменна е мисълта за случилото се през годината, тъй като светлината на големия християнски празник е своеобразен преход между това, което е вече в историята и онова, което предстои.

На прага на 2021 година сме изпълнени с надежда и очакване за преодоляване на пандемията, за съпричастност, за разбиране и взаимодействие между всички нас.

И както се роди Божият син, за да дарява любов, така да се възродят душите ни за човешка топлина, отзивчивост и добрина. Желая здраве, щастие и благодат на Вас и семействата Ви!

Нека Коледа да донесе разбирателство и мир помежду ни! Да бъдем благодарни на всичко, което имаме и с добра мисъл, с надежда и вяра в позитивното начало да посрещнем Новата година!

Нека да си пожелаем да бъдат светли празниците ни, да бъдат честити дните ни, да се сбъднат всички наши желания!

Нека всяко добро дело, с което се захванем, се увенчае с успех!

Светло Рождество Христово и мирна и благодатна Нова 2021 година!

НАДЕЖДА КАЗАКОВА

Кмет на община Брацигово!