Вкусно кисело зеле със свинско месо и за десерт тиквеник. Такъв е обядът за 82-ма медици на Коледа. От днес към инициативата“ Подкрепете медиците“ се присъединява и фирма „Тайгър мес“, която произвежда и предлага на пазара качествено месо.

В трите ресторанта на веригата в Пазарджик се приготвя и вкусна храна.С топла храна днес бяха подкрепени екипите на Спешно отделение, ЦСМП-Пазарджик и работещите в 6-те отделения, които се грижат за ковид болни.“Коледа е празник на душата. Рождество Христово идва да освети хората и техния път.

Това е времето, в което трябва да отворим сърцата си за другите. Да направим добро, да бъдем съпричастни. Коледа се носи в уханията по въздуха.А ние избрахме точно този ден, за да се включим в кампанията #ХапкаНадежда , за да изкажем своята подкрепа към медиците, които въпреки, че е празник отново са на работа, за да се грижат за болните“, заяви управителят на фирма „Тайгър мес “ Атанас Атанасов.

Той отново потвърди поетия ангажимент да осигурява топъл обяд за спешните медици и през целия месец януари.Благодарим от сърце на г-н Атанас Атанасов и работещите във фирма „Тайгър мес“ за вкусната храна, топлото отношение и протегнатата ръка.Пожелаваме на всички вас и вашите семейства най-вече здраве, успехи , късмет и топлина! Честито Рождество Христово!