Трима играчи от отбора на волейболен клуб Хебър – Пазарджик отново ще играят в мача между България и Северна Македония днес. Николай Къртев и Петър Каракашев ще защитават цветовете на родината, докато Александар Ляфтов ще играе за Македония. Пожелаваме им успех! Мачът днес е от 16:00 ч, можете да го гледате на живо тук ➡️https://youtube.com/channel/UCZbXCvTr7s7nyU6G8zB0I7w, съобщиха от ръководството на тима.

Припомняме, че това ще е четвърта среща на отбора с тима на Северна Македония, като в края на миналата година момчетата гостуваха в Скопие, където се наложиха съответно с 3:2 и 3:1 гейма в първите две проверки. 

Вчера мъжкият национален отбор по волейбол на България победи Северна Македония с 3:1 гейма, в третия приятелски мач между двата тима, който се игра в столичната зала „Христо Ботев“.

След два успеха като гости, сега българските „лъвове“ реализираха трети пореден успех, този път у дома. Капитанът на отбора Цветан Соколов, който не взе участие в първите две контроли заяви, че тази срещи са именно за това, за да се обиграва тимът ни, който е в обновен състав.

„Тръгнахме доста тежко. Не играхме това, което трябва. Дори по време на тренировка, това което правим, не го показахме по време на игра. Но затова са тези приятелски мачове, да се обиграем. Направихме доста елементарни грешки. Смятам, че в момента прегоряхме. Според мен следващата среща, която е и последна за нас, ще бъде по доста по-различен начин, и като мотивация, и като игра. Най-важното е да сме здрави, защото, както знаете положението не е много цветущо. Но в момента сме в добро физическо състояние, здрави сме, тренираме и дай Боже до края да изкараме така.“