Автопаркът на Водоснабдяване канализация и строителство  „ВКС“ ЕООД се попълни с  нов, комбиниран, мултифукционален багер. Машината е с пълна петгодишна гаранция. Новият Hidromek модел HMK 102В Alpha е добра инвестиция.

Багерът-товарач е най-добрият избор за решаване на сложни задачи при извършване на пътни работи, в строителството и общинските услуги. 

HMK 102B Alpha осигурява отлична ефективност и комфорт на оператора при ниски експлоатационни разходи. Може да използва всякакви приставки  включително чук, грайфер и хидравлична бормашина.

Според спецификацията здравата конструкция и компоненти спестяват разходи по поддръжка и забавяне на работния процес, многофункционалното прикачно оборудване осигурява по-голямо приложение на машината, а високата мощност и производителност гарантират бърза и качествена товаро-разтоварна и изкопна дейност.

Сред предимствата на багера са система за по-нисък разход на гориво, нисък шум, хидравлична спирачна система, която се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление.

Многофункционалната машина е с огромен набор от прикачно оборудване с най-различни приложения. Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен.

За да се убеди в преимуществата на багера Кметът на Община Пещера лично провери работните параметри на возилото.

„Желанието ми е да се надгражда техническата обезпеченост на предприятието за да се постига оптимален работен процес, което е част от приоритетите ми за работа през мандат 2019-2023″, каза Йордан Младенов и пожела безаварийна работа.