Днес в Пазарджик бе открит офиса на „Има такъв народ“ в Пазарджик, той се намира на ул. „Цар Шишман“№1. Входирана е и листата на партията в Районната избирателна комисия. За среща с гражданите днес дойдоха Тошко Йорданов и водачът Станислав Балабанов.

Със сигурност сте чували гласа на Станислав Балабанов всяка сутрин, докато НОЩ даваше брифинги. Той е човекът, който дразнеше генерал Мутафчийски с нестандартните си въпроси. Това му даде и прозвището „Репортерът на Слави“.

Станислав Балабанов е роден в Пловдив. „Докато учи, помага на баща си в семейния бизнес. Семейството има заведение на Автогара „Юг“ в града на тепетата. В Пловдив по-популярен е бащата на репортера – Светлозар Балабанов.

Днешният предприемач е бивш футболист, юноша на Локо Пд от набора на Георги Димитров-Каубоя и Стефан Драганов-Чоната. По-късно работи в системата на „Агробизнесбанк“, където се грижи за сигурността на боса Христо Александров. 

След като завършва университет Станислав Балабанов, започва работа в „Шоуто на Слави”. В началото е  стажант, после получава предложение за постоянен договор. Става част от отдела „Специални проекти”, който отговаря за осигуряването на световни звезди за участие в шоуто. 

Пловдивчанинът остава верен на Слави Трифонов в трудните месеци от закриването на предаването в Би Ти Ви до старта на телевизия „7/8“, където започва да прави репортажи на живо. От самото начало на пандемията с коронавируса е на нож с експертите от кризисния щаб и дразни всички с провокативни въпроси.

Заради натрапчивата си настойчивост веднага си спечели врагове сред послушниците в столичната журналистическа гилдия, а един от колегите дори призова: „Да не превръщаме всичко това в брифинг на 7/8. Нека да си имаме уважението“. 

Според Станислав, за да си имаме уважението, трябва да не забравяме какво е призванието на журналиста. А то е да напомня всеки ден на българите, че всички сме важни, за да я има тази държава.“ – пише вестник „Марица“.