С тържествен молебен за здраве и благополучие стартира днес предизборната си кампания ПП ГЕРБ в Пазарджик.

Всички представители на листата за нашия избирателен район и техни поддръжници присъстваха в храм „Успение на Света Богородица“, за да станат съпричастни на тържествения момент. Молебенът беше отслужен от архиерейския наместник на пазарджишката духовна околия отец Боян Кочев и свещеници от катедралния храм.

На старта на кампанията присъстваха областният координатор и втори в листата Найден Шопов, областният управител и кандидат за народен представител Стефан Мирев, зам.министърът на земеделието храните и горите и кандидат за народен представител д-р Лозана Василева, началникът на РУО Пазарджик и кандидат за народен представител Валентина Кайтазова, както и още кандидати за народни представители, сред които: Малина Златева, д-р Иван Станоев, Александра Мусиевска, Лидия Панайотова, Петър Спасов, Данаил Трифонов, Стоил Малинов.

След края на молебена кандидат – депутатите си направиха снимка за спомен пред най-известния пазарджишки храм, а водачът на листата Екатерина Захариева направи следното изявление:

Основен приоритет на партията и при следващ мандат ще остане образованието, „ние увеличихме заплатите на учителите и направихме за тях, това, което обещахме“, заяви Екатерина Захариева. Освен образователната система в центъра на програмата на ГЕРБ за бъдещо управление се залага и на развитието на здравеопазването, чрез създаването на нови кадри за тази система – още обучение за лекари и медицински сестри. На трето място е пътната инфраструктура.

„Ние показахме, че можем да се справяме с сризисни ситуации, още в първия ни мандат през 2009 г. ние се справихме с криза, която смятахме, че е голяма и нищо по-страшно от нея не може да ни се случи. Но времето ни опроверга и в момента ние отново сме в криза, която не е само наша, а световна. ГЕРБ показа, че може да се справя с кризите и да ги контролира успешно. Справихме се и с мигрантската вълна, спомняте си, че 2015 г. нямаше мигранска вълна в България, такава, каквато имаше в съседни на нас държави. Благодарение на мерките, които взехме успяхме да запазим над 300 000 работни места, фокус ще ни бъде икономическото възстановяване и се надявам да излезем по-силни, и от тази криза.“ – заяви Екатерина Захариева.

„През този мандат построихме 500 км магистрали и скоростни пътища, както и редица пътни артерии от регионално значение. В новия ни мандат предстои да се построят още 500 км магистрали и над 4000 км нови и реновирани пътища от втори,трети и четвърти клас“, каза Захариева. Тя посочи още, че ще бъдат санирани жилищата на нови над 120 хиляди домакинства.

Ето и пълен списък на кандидатите на ГЕРБ за народни представители от 13 Пазарджишки МИР:

1. Екатерина Захариева

2. Найден Шопов

3. Валери Вълков

4. Димитър Гечев

5. Стефан Мирев

6. д-р Лозана Василева

7. Валентина Кайтазова

8. Малина Консулова

9. д-р Иван Станоев

10. Веселин Минев

11. Лидия Панайотова

12. Данаил Трифонов

13. Петър Спасов

14. Александра Мусиевска

15. Стоил Малинов

16. Кристиян Начев

17. д-р Десислава Костадинова

18. Десислава Тодорова

ПП ГЕРБ ще се състезава на предстоящите избори под номер 28.

Платена публикация!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!