Ще подкрепим вас, с тези думи местни производители се обърнаха към кандидатите за народни представители от Коалиция „БСП за България”, които запознаха жители на Пазарджик в живи срещи с ангажиментите, които поемат към тях. Нашата цел е да имаме модерно земеделие, което отново да изхранва България и да подкрепим малките и средните производители, кооперациите и сдруженията, посочи Лиляна Мърхова – Присадникова.

В Пазарджишко имаме природни дадености, плодородни почви, качествена продукция и хора, които искат да се занимават със земеделие, те заслужават и отговорно отношение, затова предвиждаме насочване на субсидиите към производство на плодове, зеленчуци, мляко и месо, каза кандидатът за народен представител. В програмата на БСП е предвидена и подкрепа за създаване на нови фамилни малки и средни животновъдни ферми и изграждане на мрежа от фермерски пазари с пряк достъп от производителите. Пазарджиклии се интересуваха и от възможността за повишаване на доходите и перспективите на младите хора да остават близо до родителите си, а не да напускат държавата от безизходица.

Ще ви подкрепим и заради ангажимента болниците да не са търговски дружества, категорични бяха жители на областния център. „Много хора нямат достъп до здравеопазване, особено по селата, коронокризата показа всички дефекти на здравната ни система. Предвиждаме навременно медицинско обслужване 24 часа в денонощието, намаляване на ДДС върху лекарствата и безплатни за децата”, обясни Лиляна Мърхова-Присадникова. С акценти от програмата на Коалиция „БСП за България” в преки срещи жителите на града бяха запознати и от кандидатите за народни представители Гълъбина Карамитрева, Петя Крушева и Горчо Станков, които обясниха предложенията в подкрепа на семействата и децата и възрастните хора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!