Аз съм Гергана Сеферинкина на 32 г., от град Ветрен.  

Семейна с три деца. Обичам родното си  градче и към момента живея в него и се радвам, че децата ми имат щастието да растат свободно и щастливо, каквото детство все по-често е отнето на подрастващите. Ветрен е прекрасно място със сгушени къщички в боровата гора на Ихтиманска средна гора и с прекрасна гледка от високо към полите на необятна Тракия.

По образование съм счетоводител, по професия „Ръководител транспорт“. От 2009 г. работя и се развивам в сферата на транспорта, спедицията и логистиката. От 2011 г. съм професионално компетентно лице за вътрешен транспорт, а от 2015г. и за международен. От  2017 г. работя и, като управител в собствена спедиторска фирма.

В работата си съм отговорна, целенасочена и много упорита.

Държа да бъда пример, както за децата си, така и за колегите и служителите с които работя. В офиса съм част от екипа и държа да бъда пряко ангажирана с работния процес.

Натовареният график и многото ангажименти не ме плашат, точно обратното – амбицират ме и ме държат активна.

До момента не съм имала политическа принадлежност към която и да било партия или партиен лидер.

Възхищавам се на работещи и успяващи лидери, държащи на думите си и насочващи силата и енергията си за работа, към и за народа. Приемам влизането си в политиката, като пореден ангажимент в ежедневният си график, като работа с която трябва да се справя с мисъл за обикновения човек!

Считам се отговорна да бъда част от промяната, която така дълго бленуваме всички.

Вярвам, че същата тази промяна започва първо от самите нас и в момента в, който го осъзнаем ние вече сме поели по правилния път. Път, който няма да е лек и ще бъде достатъчно дълъг, за да пресее през мерилото на времето само най-издръжливите и най-целенасочените си активисти. Не деля хората по партийни възгледи или религиозна принадлежност.

За мен е важен всеки човек с личната си история и индивидуален проблем.

От няколко години заедно със семейството си самоинициативно подемаме, не малко проекти свързани пряко с Ветрен и жителите му. За всички тези проекти сме имали подкрепата на местната и общинска влас.  Милея за родното си  място и то винаги ще ми бъде приоритет. Смятам, че именно аз мога да бъда  директната връзка, която да спомогне  за изпълнението на поети вече ангажименти и проекти, както и за бъдещи такива.

Благодаря на Бог, че ме е опазил от чувства, като злоба, завист и омраза и ми позволява да се съхраня такава каквато съм в изкривен свят на счупени ценности.

Израснах в голямо семейство с трудови навици и Християнско възпитание, което е основополагащо за отговорен и надежден човек в бъдеще.  Благодарна съм за всичко, което имам и единствената ми цел е да го  съхраня и разпространя. 

Изключително важно за оцеляването ни като нация е да опазим и предадем на идните поколения традициите и обичаите, които имаме и които са ни съхранили и до днес. Да възпитаме и отгледаме деца носещи българското и чуващи гласа на корена си. Да милеят за родина и семейство, да спазват традициите и да носят през света българският дух и борбеност. 

Осъзнавам, че съм един различен поглед на политическите акценти и действия познати ни до момента.

Вярвам, че е време да дадем път на различните, на тези които имат какво да дадат и какво да защитят в свое лице. Бих описала тази си мисъл с една любима сентенция „Танцът на пеперудите“- някои от тях летят ниско, други по-високо, някои  са мънички други по-големи, едни летят през деня, други през нощта, но всички те носят собствената си красота и са по своему  неповторими, дотолкова, че съберат ли се в ансамбъл гледката е неописуема и ефекта винаги е поразяващ. 

Призовавам всеки един на 04.04.2021г. да излезе и да упражни из-конното си право на глас. 

Нека не оставяме друг да решава вместо нас!

Да заявим гражданска позиция и отговорност!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!