Д-р Васил Ташев, специалист по детска и обща хирургия, ще преглежда  пациенти в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Консултациите ще се извършат на 9 април (петък) от 11:00 до 15:00 часа   Д-р Ташев извършва лечение на деца с вродени и придобити хирургични заболявания на шията, гръдния кош, корема и гениталиите.

При необходимост на децата ще бъде извършено ехографско изследване от д-р Полина Узунова, началник на Отделението по педиатрия в лечебното заведение.

Консултативната, диагностична, лечебна и хирургична дейност на деца с различни хирургични заболявания, включва: болки в корема; заболявания на хранопровода и стомашно-чревния тракт; заболявания на белите дробове; хидроцеле; крипторхизъм; ингвинална или пъпна херния; съмнение за остър апендицит; доброкачествени тумори на кожа и подкожие: хемангиом, липом, фибром, лимфангиом; злокачествени процеси в гръдната и коремната кухина; рани и възпаления на меките тъкани от различно естество.

Прегледите се организират при спазване на необходимите противоепидемични мерки и ще могат да бъдат заплащани на Регистратурата на лечебното заведение.

Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581