В навечерието на Великден, гимнастичките от СКХГ „Диляна Прима“ – Пазарджик се завърнаха с множество купи, медали и призове от МТ „Кракра къп“, който се състоя в Перник.

Бронзов медал спечели ансамбълът на девойки младша възраст до 10 г. състав: Нели Тодорова, Мария Мърмарова, Мария Въжева, Марина Тенекиджиева, Петя Маринова и Алина Гергинчева.

Емилия Стойнова без уред получи златен медал за родените през 2014г.

Година по-голямата от нея Александра Моллова спечели без уред сребърен медал, а Габриела Лазарова, без уред, сребърен медал.

Девойки младша възраст ансамбъл -двойка Цветелина Апостолова и Кристина Славейкова се класираха за бронзов медал.

Девойки старша възраст ансамбъл двойка, в състав-Ани Чакърова и Божидара Пепелова спечелиха сребро, Дарина Трифонова ДМВ Б категория – бронзов медал в многобоя, сребърен на бухалки и пето място на без уред.

Надежда Малинова ДМВ Б категория спечели три сребърни медала на без уред, бухалки и в многобоя.

Емилия Асенова ДМВ С категория е с първо място на без уред. Тиана Кордева ДМВ С категория, грабна златен медал на топка.

Цветелина Апостолова в категорията С за деца родени 2010 спечели бронзов медал на без уред, Кристина Славейкова пък е на четвърто място на без уред.

Грацията ни Татяна Чергарова в категория В на Девойки старша възраст е с пето място в многобоя, четвърто на обръч и пето място на топка.

Девойки старша възраст, А категория -Адриана Данова е на седмо място на бухалки и 11 място в многобоя, в същата категория Дара Стоянова е с четири златни медала, на топка, бухалки, обръч и в многобоя, както и Приз Мис падьом!

Адмирации за техните треньори: Вили Петкова, Ели Делева, Ружа Блангева и балетен педагог Диди Кирова за поредното успешно представяне на гимнастичките от СКХГ Диляна Прима.