Започна конкурсът на Dir.bg за най-красива абитуриентка. Тази година състезанието предизвика огромен интерес, като още през първите два дни се включиха 140 момичета от цялата страна.

Първите абитуриентки, които изпратиха снимки, са от София, Пловдив, Бургас, Пазарджик, Добрич, Етрополе, Полски Тръмбеш, Павликени, Варна, Свищов, Габрово, Свиленград, Смядово, Шумен, Гоце Делчев, Казанлък, Сливен,Ямбол и много други.

Момичето, което търсим,завършва училище тази година и иска да сподели своите емоции от деня на бала си, както и запомнящите се мигове със съучениците си. Ако това е историята ти, има голям шанс да станеш победителка в конкурса ни за „Най-красива абитуриентка 2021“.

Първите 10 финалистки ще бъдат класирани според събраните тук лайкове.

Редакционният екип на Dir.bg ще избере още 10 момичета, които да достигнат до големия финал. Както всяка година окончателният избор ще бъде предоставен на звездното жури, което този път е в състав от  Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и Нена Върбанова – победителката в конкурса „Най-красивата абитуриентка“ 2019 година.

Победителката ще спечели ваучер на стойност 500 лв за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки – такива на стойност по 50 лв, с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Освен това носителката на титлата „Най-красива абитуриентка“ за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia – Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционата система и три години актуализации на сигурността.

Фати Мустафа, Велинград, ПГИТ“Алеко Константинов“

Таня Пайтакова, СУ“Св.св. Кирил и Методий“, гр. Стрелча

Гюлтие Мазълова, СУ“Методий Драгинов“, Драгиново

Александра Тодорова, ЕГ“Б.Брехт“, Пазарджик

Кристън Драгоманска, ЕТ“Б.Брехт“, Пазарджик

Веселена Грахова, Професионална гимназия по икономика и мениджмънт, Пазарджик

Никол Димитрова, ЕГ“Бертолт Брехт“, Пазарджик

Габриела Христоскова, ЕГ“Б.Брехт“, Пазарджик

Стиляна Кукова, ПГИМ, Пазарджик

Десислава Манушева, Драгиново, СУ „Методи Драгинов“

Десислава Садъкова, ИСУ „Методий Драгинов“, Драгиново

Благовеста Ненкова, Професионална гимназия по строителство и архитектура, Пазарджик

Виолета Батаклиева, ПГИМ, Пазарджик

Йорданка Батаклиева, ПГИМ, Пазарджик