Приятелите на Георги Арнаудов от Паталеница организират DJ парти с концерт „Търсим те…“, той е посветен на годишнината от смъртта на момчето, което не се уплаши от смъртта и я посрещна с усмивка.

„Бялата нощ“ посветена на Георги ще се състои на 9 юни , от 20:00 ч. на открита сцена до 19-метровия кръст над село Паталеница. Ди джей партито ще започне DJ Светльо. В него ще се включат и момчетата от Fat _gang 034.
Специално за събитието в с.Паталеница пристигат Billy Hlapeto x D3MO x BREVIS.
„Независимо, че поводът е тъжен, искаме това парти да зареди с много положителна енергия всички, които ще дойдат при кръста на Георги на 9 юни. Правим го за него.Където и да е, знаем, че ще му хареса и ще е доволен да може да събере близки, приятели и непознати, за да се забавляват“, споделят близките на Георги Арнаудов.
Граници няма. Ние хората сами си ги поставяме и се затваряме в тях. На границата между два свята-реален и нереален, нека се намерим. Не сме изгубили Георги. Просто той ни изпревари по пътя към безвремието. Най-доброто от него -любовта му, усмивката му, силата му, все още са в сърцата ни. Времето ни на тази земя е толкова кратко. Не го губете напразно! Очакваме ви на 9 юни, 20ч, с.Паталеница.
Нека бъдем близо до Георги, близо до звездите.“ – апелират приятелите на Георги Арнаудов.