Много награди и интересни гости очаквайте тази неделя 13 юни от 15 часа в пазарджишкото село Карабунар,  за 4-ти път там ще се проведе спортно развлекателното събитие „Крале на силата”. Под наслова „Да живеем истински живот в общуване и забава на живо!” стартира тази годишното турне продуцирано от Кирил Вълчев Скалата за юбилейния номер 100 на шоуто.

„Очаквам деца и възрастни да поплуваме в коктейла от ендрофини, слънчеви усмивки, смях и другарска надпревара в леките предизвикателства на лежанка с гирички и щанга, набирания и кофички.

Помня вдъхновението и енергията, която ми даваха срещите с големите шампиони на силовите спортове когато бях малко дете. Знам какво е слънцето, което сгрява душата ми когато се състезаваме за забавление и днес, когато съм на 50. Сигурен съм, че стимулирам участници и публика с внимание, усмивка и материални награди оставяйки им спомен под формата на снимки и клипчета с красавиците и яки момчета.” – разпалено разказва продуцента и водещия Кирил Вълчев Скалата.

„Всеки ще получи подаръче, протеинова вафла, книжка, хранителни добавки, натурална козметика, алкална вода  и за най-изморените от тренировките –пуканки и сладолед. Ако тренира с нас. За публиката съм подготвила музикална програма и забавни игри „- разказа пазарджишката красавица и организатор –  Никол Стоянова – Никка.

За стимул на мъжете гостува украйнската шампионка по фехтовка, синеоката блондинка Олесия Познякова-Римоника.

За правилното отчитане на резултатите и технически секретар ще следи шампионката по скокове във вода, дългокраката амазонка и дъщеря на Скалата –Нинка Вълчева. Абсолютният шампион по културизъм Антоно Георгиев ще домонстрира професионална мускулатура и ще бъде съдия по време на упражненията.

Подаръците са осигурени от : протеинови вафли Fit Spo,натурални сапуни  Funky Lab ,хранителни добавки Natur Fharma,алкална вода Kangen,книги от MG Publishing ,пуканки Pop Western ,сладолед Nestle и ваучери от Limos.bg.

Широка медийна подкрепа шоуто намира в: Sportal.bg,2B,LF,P21,Darts news,,телевизия Code Fashion, Box TV,списание Slava,вестник Марица,вестник Веделина,Pz dnes,Pz info и Plovdivski Novini.