Тринадесет момичета облечени в народни носии от различни краища на България, ги представиха пред гостите на откриването на офиса на партия „Има такъв народ“ в Септември. Симпатизантите на Слави Трифонов видяха и изпълнение на детския танцов състав „Загоровче“. Събитието се състоя вчера, малко след началото на срещата на известния водещ със студенти в Пловдив.

Това е и една от малкото публични изяви на „Има такъв народ“ в рамките на започналата вече предизборна кампания. Противно на очакванията на срещата със септемврийци не се появи нито водачът на листата Станислав Балабанов, нито вторият след него.

За сметка на това там бе кандидатът за народен представител и областен координатор на ПП „Има такъв народ“ – адвокат Тинко Василев, ето какво каза той по време на церемонията.

Единственият представител на партийното ръководство бе секретарят на ПП“Има такъв народ“ – Виктория Василева. Тя също рядко се изявява публично с изключение на епизодични гостувания в телевизията 7/8. Василева е знаков кадър на Христо Бисеров в СДС, депутат от Козлодуй и бивш шеф на младежкото СДС. Тя има най-голяма заслуга за създаването на структурите на Трифоновата партия, които са копие на тези на СДС от най-силния период на десницата през 90-те, когато никоя друга политическа сила няма толкова мощни местни организации. Неслучайно Трифонов възлага на нея свръхамбициозната задача да предаде посланията му сред симпатизанти при обиколките в страната, а и тя е единствената жена на висок пост в „Има такъв народ“. Чуйте думите ѝ:

Офисът на партията в Септември се намира на центъра, на ул. „Симеон Велики“. Той ще бъде отворен всеки ден за симпатизанти и прием на нови членове.