С директно включване от Дубай вчера Васил Божков поздрави симпатизантите и членовете на гражданска платформа „Българско лято“ в областния град. Събитието се състоя пред входа на ДКТ „Константин Величков“ в Пазарджик и бе предшествано от изпълнението на „100 каба гайди“.

Жегата не попречи на множество хора да се запознаят с хората от листата  на Божков, предвождани от Антоанета Раковска. Тя заяви, че в региона ще бъдат привлечени много нови инвестиции, ще бъдат направени и редица промени в законодателството, които да бъдат от полза за гражданите. Тя подчерта, че листата е много пъстра и в нея има представители на различни видове професии, обединени от желанието за справедливост и достоен живот в България.

На второ място в листата е предприемачът Йордан Тодоров. Той заяви:

„Благодаря, че приехте поканата и сме заедно тук на този площад, това означава само едно, че всички ние искаме промяна и по-добър живот. Всички ние сме достатъчно смели да кажем „Стоп“ на монопола, корупцията, зависимостите и страха. Изправени сме пред нова страница от българската история и какво ще бъде написано на нея – зависи от нас. Не спират да ме питат: защо реших да се занимавам с политика? Защото не спирам да виждам ежедневно огнетеният български народ, изнемогващ, емигриращ, правещ всичко възможно за по-добър живот. Казват, че политик е мръсна дума, тогава аз не искам да съм политик, аз съм един от вас. Представител на народа, който желае да работи за народа. Някои ще кажат, че е късно, но няма време за компромис, няма време за голословие и страх, настъпи моментът, в който борбата е сега или никога.

Преди 145 г. в бунтовно Панагюрище пукнаха пушките и всички Велики сили обърнаха очи към България, днес 145 г. по-късно, разкритията на един човек, който показа корупция на най-високо държавно ниво, накараха света отново да погледне към България, накараха много хора от управляващите да бъдат в ъгъла.

„Българско лято“ е гражданска платформа, която принадлежи на вас – гражданите, тя възникна, за да възстанови държавността и да покаже, че българинът е смел, непреклонен и има достатъчно сили да се бори за една по-добра европейска България, за един по-добър живот, чиста природа, по-добра атмосфера за бизнес и проспериращ туризъм.

Тази платформа беше създадена от Васил Божков, на когото сега ще имате възможност да зададете въпроси. Благодаря ви, че сте тук и несломими, скъпи приятели.

Българското лято дойде, дойде с номер 15 в дигиталната бюлетина.“

След вълнуващото слово на Йордан Тодоров започна и срещата с Васил Божков.

Последвайте линка, за да видите всичко, което стана на площада с очите си:https://www.facebook.com/BulgarianSummer2020/videos/1839606552883841

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!