Утре (03.07.2021г.) от 20 ч., на центъра на гр. Сърница ще пристигне централният предизборен лъч на ДПС ще посети най-младата община в нашата област. Очаква се пристигането на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ.

„След 2009 година България няма посока, няма цели, няма приоритети.“ това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ вчера в Ардино.

Той подчерта, че в страната ни се наблюдава „Отстъпление в полето на правата и свободите, криза на демокрацията, криза на държавността, междуличностна война на персоните,  които заемат институциите, което доведе и до политическа криза. Държавният апарат подчинен в слугинаж на ГЕРБ, за да произвежда изборен резултат и да възпроизвежда властта на ГЕРБ, срастване на една партия с държавния апарат. Демокрацията се върна 30 години назад!“ подчерта Карадайъ. Той припомни, че ДПС предупреди за това  като каза,  че най-страшното е мутризацията на политиката и от „2009 изобличаваме този процес“ изтъкна той.

Лидерът на Движението още веднъж подчерта важността  и мисията на партията, а именно „Мисията ни е  да сме пазители на целостта, да сме гарант на мира, стабилността и сигурността“

Днес в Сърница се състоя предизборна среща на кандидатите от листата на ДПС за област Пазарджик. Присъстваха водачът на листата Йордан Цонев (зам.-председател на ДПС), вторият в листата Юмер Хамза (председател на областния съвет на ДПС Пазарджик), третият в листата Сюлейман Кичиков и четвъртата в листата Кадифка Сиджимова.
По време на срещата кандидат – депутатите изслушаха млади и възрастни избиратели, а с помощта на таблет, показаха на най-възрастните какви стъпки трябва да следват, за да гласуват успешно в изборния ден.
Нека да подкрепим листата на ДПС с номер 7 на предстоящите парламентарни избори на 11.07.2021 г.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!