Брацигово бе поредното място, което кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС посетиха. В красивия планински град, кандидатите на Коалицията бяха посрещнати от активни и будни граждани, благодарение на които бяха обсъдени редица теми. Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева припомни пред посетилите срещата за спрените
оперативни програми от 2009-та година. Припомнено бе и как по време на правителството на Орешарски отново спрени бяха евросредствата за страната ни. Г-жа Захариева подчерта пред гражданите силните страни на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС за 13 МИР, които освен баланс между експертиза и опит, всички до един са от област Пазарджик.


“Ние познаваме проблемите на всички 12 общини и наистина милеем за региона и хората, които живеят тук. Ще продължим да сме фокусирани върху проблеми на хората”, коментира г-жа Захариева. Като следваща крачка в продължаване развитието на малките населени места, след изграждането на инфраструктурата и подобряването на физическата среда, несъмнено е привличането на инвеститори, които да дават работа на хората.

По тази тема Екатерина Захариева сподели, че: “Брацигово се нуждае от повече инвестиции и работни места, затова ще
положим усилия да се привличат инвеститори в региона.” Интересът на гражданите към случващото се в държавата на фона на
политическите турболенции от изминалите месеци предизвика доста въпроси от гражданите. Същите бяха обезпокоени от случващото се и най-вече от това какви биха били последиците за областта ни. Г-жа Захариева коментира отношението и действията на служебния кабинет като притеснителни.


“Служебният кабинет и подкрепящите го партии показаха, какво отношение имат към нашата област. Спряха санирането, спряха парите за напоителни системи, спряха околовръсния път на Пазарджик. Спряха строителството на пътя Пазарджик – Батак”, подчерта водачът на листата на ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева. Освен г-жа Захариева, на срещата присъстваха и кандидатите за народни представители: д-р Лозана Василева, Малина Златева и Йордан Кожухаров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!