Нора Шопова вдигна планинска сватба през уикенда с адвокат-милионер, но вече е на морския бряг. При това не къде да е, а в рая на романтиката през лятото-остров Капри.

Часове след като каза „да“ на Траян Косев на голямо градинско тържество край Елин Пелин в събота, тя вече яде сладолед и пие аперол в Италия.

Двойката, която е заедно от студентските си години, си каза „да“ пред стотици гости и приятели, а за най-важната нощ красавицата избра семпла бяла рокля с паднало рамо по тялото и с голяма цепка, която й осигури повече подвижност.

Шопова е от дамите, които пазят личния си живот в тайна и не говорят много за него, въпреки че е популярно лице от малкия екран.

Любимият на Нора е адвокат, а двамата са заедно от дълго време.

До олтара сегашната водеща ба заведена от баща си, която е дългогодишен шеф на историческия музей в родното й Панагюрище. Майка й се отиде преди две години.

Младоженците предпочетоха да заложат на бели маратонки и кецове вместо на класически официални обувки, за да могат да се насладят на вечерта. Партито бе уважено и от участниците в предаването „Фермата 5“ – брокера Димитър Калайджиев и Красимира Цонева, които след края на формата станаха двойка.

Впечатление прави, че нито една от колежките на Нора и в двете телевизии, в които е работила, не е поканена на пищното парти. За кратко Шопова дели ефира с Никол Станкулова и Гергана Малкоданска в Нова телевизия, а днес е водеща на спортните новини по БНТ, от които не разбира нищо, пише „Хотнюз“.

ЗА НЕЯ

Нора Шопова е родена през 1992 г. в гр. Панагюрище.

Очарователната Нора бе модел около 6 години, като преди това изобщо не е възнамерявала да се занимава с тази професия. Но съдбата е имала други планове за нея. Изключителната ѝ красота, харизма и професионализъм ѝ помагат да завладее най-големите модни подиуми. Красивата панагюрка се снима и е корица на модни списания у нас и в чужбина, сред които модната библия „Vogue“. Нора пътува и работи из целия свят и дефилира в Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио, като междувременно следва право.

След като реши да се отдаде на ново поприще тя първоначално представяше прогнозата за времето в „Нова ТВ“, а в момента чете спортните новини по БНТ.

Носител е на наградата „Жена на годината“ на списание „GRAZIA“ в категория „Мода“ през 2014 г., а списание „Forbes“ я включва в класацията „Топ 70 на българските знаменитости“ за 2015 г.

Нора Шопова се изповяда пред Бенатова по НоваТВ