Двудневен форум на тема: Нови възможности и предизвикателства в процеса на европейската интеграция на България” започва утре в Пазарджик. В него ще участват председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева, почетният председател на партията д-р Анастасия Димитрова-Мозер и заместник-председателят на партията инж. Емил Йончев.

Събитието е организирано от  ПП Обединени земеделци със съдействието на фондация „Конрад Аденауер”, България и ще се проведе на 25 и 26 септември 2021 г., събота и неделя, от 10:30 часа в хотел „Хебър”, град Пазарджик.

В него ще участват доц. Антоний Гълъбов, председателят на Обединени земеделци Петя Ставрева, почетният председател на партията д-р Анастасия Димитрова-Мозер, заместник-председателят на партията инж. Емил Йончев, кметове и общински съветници, земеделски производители и представители на бизнеса от региона.

Ще бъдат дискутирани въвеждането на иновации и технологии на бъдещето в подкрепа на българския бизнес и европейските проекти в негова подкрепа.

Обект на обсъждане ще бъдат също европейската перспектива за развитие на българското земеделие и необходимите промени в аграрната политика на България.